Juvéderm® Testimonial
Juvéderm® hedersgåva

Revitalisering

Juvéderm® behandlar rynkor genom att reducera och släta ut ansiktslinjer, rynkor och veck så att men ser fräschare och piggare ut.

Så här fungerar det

Juvéderm® har ett produktsortiment för behandling av allt från fina linjer till djupa veck och rynkor kring munnen, ögonen och i andra delar av ansiktet. Juvéderm® fillers innehåller en hyaluronsyra med en unik, slät gel. Din läkare eller sjuksköterska injicerar gelen under huden med hjälp av en supertunn nål. Behandlingsmetoden innebär att linjer och rynkor fylls ut och återställer ansiktsvolymen. När hyaluronsyran i gelen har injicerats drar den till sig och bibehåller fukt.

Den senaste innovationen är Juvéderm® VOLIFT med lidokain, som har utvecklats med VYCROSS-teknologi för att ge ett naturligt utseende och naturlig känsla. Teknologin är utmärkt för att släta ut nasalobialveck, dvs linjerna mellan näsan och munnen.

Juvéderm® HYDRATE fyller effektivt på tomma förråd av hyaluronsyra i huden och gör att den återfår en naturlig, frisk lyster. Faktum är att hyaluronsyran i Juvéderm® HYDRATE hjälper till att dra till sig och behålla fukt i huden, vilket gör att den känns slät, mjuk och spänstig. Juvéderm® HYDRATE innehåller också mannitol, ett ämne med antioxiderande egenskaper som bidrar till att förhindra att fria radikaler byggs upp i huden, så att effekterna av din behandling varar längre.

Juvéderm® rynkbehandling med hyaluronsyra

Juvéderm® använder en unik hyaluronsyra som omedelbart fyller ut ansiktslinjer.

Juvéderm® är annorlunda

Många fuktgivande produkter innehåller hyaluronsyra, men ansiktsfillers som innehåller hyaluronsyra, såsom Juvéderm®, är enda sättet att fylla på nivån av hyaluronsyra på djupet. Juvéderm® har utvecklats för att vara mjukare än de flesta andra hudfillerbehandlingar. Det gör att produkten är lätt att injicera och när hyaluronsyran har kommit in i huden får ansiktet ett naturligt utseende och känsla. Den innehåller också ett bedövningsmedel för att göra behandlingen så behaglig som möjligt. Juvéderm® fillers härmar den naturliga hyaluronsyrans lyftande effekt, vilket innebär att huden återfuktas och blir mer elastisk. Resultatet kan vara i upp till ett år*.

Juvéderm® HYDRATE är inte en filler eller volymgivare, utan en behandling som utvecklats speciellt för att förbättra hudens återfuktning och elasticitet i ansiktet, halsen, dekolletaget och på händerna.

*Eccleston D, Murphy DK; Juvéderm® VolbellaTM in the perioral area: a 12-month prospective, multicenter, open-label study, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology 2012; 5: 167-172

Beprövade resultat

 • Juvéderm® slätar ut rynkor i pannan, nasolabialveck (linjer mellan näsan och munnen) och tar bort rynkor under ögonen.

  Placeholder Före Efter

FAQ

 • VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN Juvéderm® och andra fillers för ansiktet?

  En injektionsbehandling med Juvéderm® är en behandling som du kan lita på och som får dig att må och se bra ut samtidigt som den ger en behaglig känsla. Gelen har en unik sammansättning av hyaluronsyra som gör den lätt att injicera. Den fyller omedelbart ut ansiktslinjer och gör att huden får ett naturligt utseende och känns slät och mjuk.

 • Hur hittar jag rätt LÄKARE/SJUKSKÖTERSKA?

  Första steget mot en fillerbehandling med Juvéderm® är att hitta en skicklig läkare/sjuksköterska som du känner förtroende för. Många behandlare är utbildade för att injicera Juvéderm® på ett professionellt sätt. Fråga gärna din läkare/sjuksköterska vilken erfarenhet vederbörande har och be dem gärna att visa resultat de uppnått med andra patienter.

 • Vad kommer att ske FÖRE behandlingen?

  Din läkare/sjuksköterska kommer att ha en noggrann genomgång med dig för att ta reda på vilka förväntningar och resultat du vill uppnå. Han/hon kommer att gå igenom dina valmöjligheter så att din behandling med Juvéderm® ska bli till största belåtenhet och leva upp till dina förväntningar.

 • Vad ska jag göra efter behandlingen?

  Läkaren/sjuksköterskan ger dig råd om eftervård. Du kan få rekommendationen att inte använda makeup i upp till 12 timmar. Du kan också få rådet att undvika solsken, bastu och ångbad i upp till 2 veckor. Vissa personer kan under en kort period märka en aning ömhet, svullnad eller mindre blåmärken runt området där injiceringen gjordes. Du bör även undvika ytterligare behandlingar på samma område inom den närmaste veckan.

 • Kommer det att göra ont?

  Produkterna från Juvéderm® har en slät gel med lätt konsistens för att din läkare/sjuksköterska ska kunna injicera dem enkelt och smidigt. Produkterna innehåller också 0,3% lidokain för att göra behandlingen mer behaglig.

 • Kommer huden att bli svullen?

  Efter injektionen kan det uppstå en viss rodnad, svullnad eller mindre blåmärken på området där injiceringen gjordes. Dessa försvinner inom en vecka. Eventuell missfärgning i huden kan du dölja med makeup 12 timmar efter behandlingen.

SAMTAL MED EN BEHANDLARE

Är du intresserad av att påbörja en behandling av ansiktslinjer?


Se verkliga resultat

Juvéderm® fillers kan förbättra olika områden av ansiktet. Se före- och efterbilder och efterbilder på riktiga patienter.

Se bilder

Hitta en läkare/sjuksköterska

Utnyttja vår sökmotor för att hitta en kvalificerad behandlare nära dig.

Hitta en läkare/sjuksköterska
;