Juvéderm® fillers för läppar
Juvéderm® Lip Fillers

Definiera

Juvéderm® ger läppar och ansiktskonturer en ny form och en tydligare definition.

Så här fungerar det

Läppförstoring och en tydligare definition

Juvéderm® ger en tydligare definition av munnen och ansiktsformen.

Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain är den senaste nyheten inom Juvéderms® produktsortiment, en filler som är speciellt utvecklad för läppar och området kring munnen. Det är en mjuk gel som injiceras av din läkare/sjuksköterska med en mycket tunn nål. Vid utvecklingen av produkten har man tagit särskild hänsyn till att produkten ska ge en mjuk och naturlig känsla. Gelen fyller ut linjer och rynkor kring läpparna samtidigt som hyaluronsyran innanför huden drar till sig och bibehåller fukt, så att effekten varar i upp till ett år*.

En studie har visat att 98% av dem som behandlats med Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain menade att de önskemål som de haft när det gäller läpparnas utseende hade uppfyllts, och resultatet hade varat i upp till 12 månader*.

*Eccleston D, Murphy DK; Juvéderm® VolbellaTM in the perioral area: a 12-month prospective, multicenter, open-label study, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology 2012; 5: 167-172

Juvéderm® är annorlunda

Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain har utvecklats med VYCROSS-teknologi för att ge ett naturligt utseende och en naturlig känsla. Resultatet har visat sig vara i upp till ett år. Eftersom det också innehåller lokalbedövning, som gör behandlingen behagligare, kan du lämna kliniken med ett leende på läpparna.

Beprövade resultat

 • Juvéderm® användes för att definera läpparnas form, släta ut linjer runt munnen och ge kinderna en ungdomlig kontur.

  Placeholder Före Efter

FAQs

 • HUR KAN JAG LITA PÅ ATT JUVÈDERM® VOLBELLA® VERKLIGEN FÖRBÄTTRAR MITT LEENDE?

  En nyligen genomförd studie visade att 98% av dem som fått fillerbehandling för läpparna med Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain menade att de önskemål som de haft när det gäller läpparnas utseende hade uppfyllts. Produkten har formulerats med VYCROSS-teknologi för att ge ett naturligt utseende och en naturlig känsla, samt att förhindra att dina läppar ser onaturliga ut.

 • Hur hittar jag rätt LÄKARE/SJUKSKÖTERSKA?

  Första steget mot en fillerbehandling med Juvéderm® är att hitta en skicklig läkare/sjuksköterska, som du känner förtroende för. Många behandlare är utbildade för att injicera Juvéderm® på ett professionellt sätt. Fråga gärna din läkare/sjuksköterska vilken erfarenhet vederbörande har och be dem gärna att visa resultat de uppnått med andra patienter.

 • Vad kommer att ske FÖRE behandlingen?

  Din läkare/sjuksköterska kommer att ha en noggrann genomgång med dig för att ta reda på vilka förväntningar och resultat du vill uppnå. Han/hon kommer att gå igenom dina valmöjligheter så att din behandling med Juvéderm® ska bli till största belåtenhet och leva upp till dina förväntningar.

 • Vad ska jag göra efter behandlingen?

  Läkaren/sjuksköterskan ger dig råd om eftervård. Du kan få rekommendationen att inte använda makeup i upp till 12 timmar. Du kan också få rådet att undvika solsken, bastu och ångbad i upp till 2 veckor. Vissa personer kan under en kort period märka en aning ömhet, svullnad eller mindre blåmärken runt området där injiceringen gjordes. Du bör även undvika ytterligare behandlingar på samma område inom den närmaste veckan.

 • Kommer det att göra ont?

  Produkterna från Juvéderm® har en slät gel med lätt konsistens för att din läkare ska kunna injicera dem enkelt och smidigt. Produkterna innehåller också 0,3% lidokain för att göra behandlingen mer behaglig.

 • Kommer huden att bli svullen?

  Efter injektionen kan det uppstå en viss rodnad, svullnad eller mindre blåmärken på området där injiceringen gjordes. Dessa försvinner inom en vecka, eventuell missfärgning i huden kan du dölja med makeup 12 timmar efter behandlingen.

SAMTAL MED EN BEHANDLARE

Är du intresserad av att påbörja behandling av läppar eller ansiktskontur?


Se verkliga resultat

Juvéderm® fillers kan förbättra olika områden av ansiktet. Se före- och efterbilder och efterbilder på riktiga patienter.

Se bilder

Hitta en läkare/sjuksköterska

Utnyttja vår sökmotor för att hitta en kvalificerad behandlare nära dig.

Hitta en läkare/sjuksköterska
;