Återge volym med fillers for kinder och haka
Restore Lost Facial Volume to Cheeks and Chin

Lyft

Juvéderm® återställer skonsamt förlorad volym i kinder och haka.

Så här fungerar det

En av de fem produkterna i fillersortimentet är Juvéderm® VOLUMA® med lidokain. Den återställer förlorad volym så att ansiktet får tillbaka sina ungdomliga former och kan även användas inom andra delar av ansiktet. Juvéderm® VOLUMA® med lidokain är en injicerbar hyaluronsyra som ger volym i områden som behöver lyftas eller förbättras. Kort efter behandlingen med Juvéderm® VOLUMA® kommer du att märka att dina ansiktskonturer framträder som rundare och fastare, vilket gör att ditt ansikte ser mjukare och mer ungdomligt ut.

Den lyftande effekten med Juvéderm® VOLUMA® med lidokain varar i upp till 18 månader*

* Raspaldo H Volumizing effect of a new hyaluronic acid sub-dermal facial filler: A retrospective analysis based on 102 cases Journal of Cosmetic Laser Therapy 2008; 10: 134-142

Fillers för kinderna med hyaluronsyra

Juvéderm® är annorlunda

Juvéderm® VOLUMA® utvecklades speciellt för att återge volym åt insjunkna kinder, kindben och haka. Den är mjukare än andra volymgivande fillers med hyaluronsyra, vilket gör att den är enklare att injicera vid behandling och skapar en naturlig känsla. Juvéderm® VOLUMA® med lidokain har utvecklats med VYCROSS-teknologi för att ge ett mer naturligt resultat och som varar i ända upp till 18 månader.

Beprövade resultat

 • Juvéderm® återger volym till insjunken hud för att skapa en ungdomlig kontur av kinderna och gör dem högre och fastare.

  Placeholder Före Efter

FAQ

 • Varför ska jag använda Juvéderm® VOLUMA® med lidokain I STÄLLET för andra ansiktsfillers?

  Juvéderm® VOLUMA® med lidokain har utvecklats speciellt för att återge volym till insjunkna kinder, kindben och haka. Medan rynkfillers som Juvéderm® ULTRA® ger utmärkta resultat för fina linjer och rynkor, så är Juvéderm® VOLUMA® med lidokain bättre lämpat för att öka volymen på större partier i ansiktet.

 • Hur hittar jag rätt LÄKARE/SJUKSKÖTERSKA?

  Första steget mot en fillerbehandling med Juvéderm® är att hitta en skicklig läkare/sjuksköterska, som du känner förtroende för. Många behandlare är utbildade för att injicera Juvéderm® på ett professionellt sätt. Fråga gärna din läkare/sjuksköterska vilken erfarenhet vederbörande har och be dem gärna att visa resultat de uppnått med andra patienter.

 • Vad kommer att ske FÖRE behandlingen?

  Din läkare/sjuksköterska kommer att ha en noggrann genomgång med dig för att ta reda på vilka förväntningar och resultat du vill uppnå. Han/hon kommer att gå igenom dina valmöjligheter så att din behandling med Juvéderm® ska bli till största belåtenhet och leva upp till dina förväntningar.

 • Vad ska jag göra efter behandlingen?

  Läkaren/sjuksköterskan ger dig råd om eftervård. Du kan få rekommendationen att inte använda makeup i upp till 12 timmar. Du kan också få rådet att undvika solsken, bastu och ångbad i upp till 2 veckor. Vissa personer kan under en kort period märka en aning ömhet, svullnad eller mindre blåmärken runt området där injiceringen gjordes. Du bör även undvika ytterligare behandlingar på samma område inom den närmaste veckan.

 • Kommer det att göra ont?

  Produkterna från Juvéderm® har en slät gel med lätt konsistens för att din läkare/sjuksköterska ska kunna injicera dem enkelt och smidigt. Produkterna innehåller också 0,3% lidokain för att göra behandlingen mer behaglig.

 • Kommer huden att bli svullen?

  Efter injektionen kan det uppstå en viss rodnad, svullnad eller mindre blåmärken på området där injiceringen gjordes. Dessa försvinner inom en vecka. Eventuell missfärgning i huden kan du dölja med makeup 12 timmar efter behandlingen.

SAMTAL MED EN BEHANDLARE

Är du intresserad av att påbörja behandling av halsen?


Se verkliga resultat

Juvéderm® fillers kan förbättra olika områden av ansiktet. Se före- och efterbilder och efterbilder på riktiga patienter.

Se bilder

Hitta en läkare/sjuksköterska

Utnyttja vår sökmotor för att hitta en kvalificerad behandlare nära dig.

Hitta en läkare/sjuksköterska
;